< Till bloggens startsida

Gott nytt år alla!

Ha en bra kväll och en bra avslutning på året/  Porre&Julle

Lagar mat

Tjena
 
Just nu står jag här i köket och lagar tacos med min Pontus.
Vi har gått på stan ett tag idag, köpte nå skiiitfina shorts på monki som jag verkligen vill börja använda men jag väntar till sommarn.
(pontus )heeeeeeeeeeeeeeej
(juliana) snart kommer mamma hem och då ska vi nog äta våra goa tacos, sen ska vi nog se film eller kolla på tv:)
(pontus) jaa det ska vi:D
(juliana) det blir skitbra, ska kolla köttfärssåsen nu annars blire inge gooottt 
puss/ porre&julle

mysdag


Har haft det super mysigt både hos pappa och mamma. Åt massa mat och godsaker tills jag inte kunde få i mig mer. Fick massor av julklappar som jag är supernöjd med. Och nu är det över, sitter och pratar med Pontus och skriver med min andres som är i colombia och har det hur roligt som helst.
Om två dagar kommer pojken min och om snart en vecka fyller jag år, gud va jag längtar :)
ska iaf gå och äta nåt nu och sen säga godnatt till min pojke och se ett avsnitt av 90210


webcamtoy


Skellefteå

Har varit hela veckan i skellefteå. Överraskade kompisarna och hade hur roligt som helst. Var på skolan, umgicks med dom i klassen Bästa 9C och var med massa kompisar och julfesten var ju klart roligast. Nu är jag iaf tillbaka i västerås.
Längtar till julafton, alltså till imorgon, till torsdag för då kommer min Pontus hit och sen till min födelsedag och då kommer amanda också. Gud så roligt.
Tog lite kort då jag var uppe så kan lägga ut några snart annars lägger jag ut då jag kan höh.
Nu ska jag ladda ner Gossip Girl och VD, och börja se.
pusss

mobilen

nu ligger jag i sängen och ska snart sova, ganska tidigt faktiskt men jag är hur trött som helst och imorgon måste jag ändå upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, typ elva(a)
tränade idag en stund, ramlade också på löpbandet, duktigt jag vet. Skrapade knäet och båda händerna och det svider som fan.
imorgon kom jag förmodligen spendera halva dagen på stan med papi och senare på kvällen ska jag och mamma på födelsedagsfest:)
Blir en bra lördag för min del verkar det som.
puss

Mina dagar


sover, skola, plugg osv.
Inget händer i mitt liv just nu såhär ser mina dagar ut --> vaknar, går till skolan, är på skolan i 7timmar, går hem, äter, snackar med pontus, pluggar, sitter vid datorn, borstar tänderna och lägger mig sen samma sak igen. Om jag inte åker ner till stan med mamma eller nåt sånt. Så då förstår ni varför uppdateringen är som den är.

ÅÅh vad jag vill att den här veckan ska gå fort, men ändå lugna dagar.
Börjar 9imorgon, 3lektioner + att vi får kladdkaka på skolan för att det är Nobeldagen hihi. På onsdag slutar vi 12.20, torsdag, lucia på morgonen (slipper idrotten) 2 lektioner på förmiddagen och film på både svenskan och engelskan, slöjd sen slutar vi, Fredag går vi helt normalt och har äckel prov på andra världskriget. Helg efter det 3skoldagar sen drar jag till skeå. Längtar ihjäl mig.

Söndag

Tjena
igår var jag på stan med mamma först köpte vi pontus&Ingvars julklapp sen åkte vi vidare till erikslund.
Köpte Max's julklapp och mamma köpte en till julklapp till Ingvar, stannade och tog fika där på IKEA sen åkte vi hem. Gratis bussar på lördagar så bussen var proppfull.
Nu är jag hos pappa och är här hela veckan, har städat mitt rum och gjort det fint med massa julbelysningar, supermysigt!
Idag bokade vi kryssning, åker den 4e med mamma, Ingvar, Max, Hult, Amanda och Pontus, kom bli hur roligt som helst.
Nu ska jag gå och äta nåt och sen lägga mig..Pontus hälsar.
Godnatt:)


Fett skön tjej

 

Godmorgon

ligger nu i min säng som jag inte vill lämna... väntar på att klockan ska bli 7.42 så att jag kan börja gå till bussen och sen åka till skolan för att ha no och alla andra tråkiga lektioner. Längtar så sjukt mycket till jullovet, då kom jag få stanna i min säng hela dagen. Men bara 2 veckor kvar:)



22.02

Nu är snart veckan över och bara 2veckor kvar tills jag ska till lilla skeå, satan va jag längtar.
Hade biologi prov idag + inlämning på syslöjden. Provet gick väl bra, svarade på det mesta och på slöjden är jag klar, stickade min grytlapp på en lektion höh.

Här snöar det för fullt och jag kan bara säga att jag älskar det. För första gången gillar jag snön annars så brukar jag vara en sån som klagar på att det snöar. Men nu tänker jag efter och det är så himla mysigt när det snöar, det enda som saknas här är min pojke, annars skulle det vara perfekt.
Men snart får jag träffa honom igen och ligga framför tv och ha det mysigt med honom, får träffa mina vänner också som jag inte träffar och ser lika ofta som Pontus.
Har fett jäkla ont i halssen så ska ta och gå ner och hämta pepparkakor och göra lite te sen ska jag nog sova.
 

1år ♥


För ett år sedan träffade jag mitt allt
Finns verkligen inga ord som kan förklara hur jävla mycket han betyder för mig, hur ont det gör att vara utan honom och hur jävla tomt det känns utan honom vid min sida varje dag.
Han är verkligen de finaste jag har, ibland kan jag vilja strypa honom och ba ja ni förstår men han är ändå så underbar.
Nu när jag har flyttat är vi inte med varandra varje dag eller pussar på varandra och allt sånt där, och det är hur jobbigt som helst men ändå har vi klarat fyra månader utan det och han finns fortfarande för mig varje dag 24/7, vi skriver med varandra från då vi vaknar tills vi lägger oss och om vi inte skriver så skypar vi, och har nästan lika roligt som när vi brukar vara med varandra. Jag saknar han enormt mycket och det gör jag verkligen, men ibland känner jag inte det. När vi skypar känns det som att han sitter bredvid mig och pratar med mig då glömmer jag bort att han är typ 100mil ifrån mig.

Hur som helst är min Pontus så bäst, och jag kan inte fatta att han verkligen har stått ut med mig i ett år för jag är hur jobbig som helst jag tror att han ibland också vill strypa mig och så ska jag nästan alltid starta nå tjafs mellan oss, men efter nån minut blir vi glada igen.
Han lyser alltid upp mina dagar, hahaha han är så ful så jag har alltid nåt att skratta åt. Nej jag skoja, han är såå himla fin, söt, snygg osv han är underbar.
Och jag ba älskar han så mycket. Dom första månaderna då vi blev tillsammans älskade jag honom men nu...älskar jag han mer och mer för varje dag som går.


RSS 2.0