< Till bloggens startsida

08-12-2013

Var knappt nåt hemma igår. Följde Fady på stan och köpte julklappar till Wilma, gick senare på stan med mamma och efter det åkte jag till erikslund med pappa. Senare på kvällen åt jag ute med Marcus och Elias och gick på bio.
Nu har jag nyss kommit hem, har varit på erikslund med Wilma och Fady vi fikade och köpte julklappar. Ska ta det lugnt nu en stund sen ska jag göra läxor och träna senare om jag orkar.
 

torsdag

Internet här hemma har dött så kan ej sitta vid datorn, tur stt mammas surfplatta har gratis internet och att jag ska till pappa imorgon.
Hade en chill förmiddag och spanska i typ 1 och en halv timma på eftermiddagen.
Har gått hela dagen och tänkt på att det är 2 veckor kvar till jullov och jag längtar ihjäl mig till julafton sen nyår och sen min födelsedag. 
December månaden är så mysig och jag älskar att köpa julklappar hihiy

Gästbloggning

 
 
Nu sitter jag med Juliana medans hon fixar sig för att äta med Pontus på stan. Hon har ju varit i Skellefteå i en vecka så hon drar till Västerås senare idag. Det har varit sjukt mysigt att ha henne här i skellefteå och träffa henne efter typ 2 månader så att hon ska fara är ju jättetråkigt. Men träffar ju henne om en månad så det är okej. Sen har ju hon haft två år med Pontus så grattis till honom som har stått ut med hennes galenheter och till henne som har träffat en så fin kille. Aja ska fara tillbaka till min skola och lida så hoppas att ni har en bra dag!

3 december

Har inte haft lusten att skriva här men nu är jag nog redo flr att börja blogga igen.
Befinner mig i lilla skeå just nu och har varit här i en vecka, har haft mysiga dagar med Pontus och kompisar och imorgon åker jag hem igen.
Sitter och lyssnar på musik och väntar på att pojken min ska komma hem från sin träning för att sen mysa ner oss i sängen och se massor av filmer och äta gott. För idag har vi varit tillsammans i två år.
 

RSS 2.0