< Till bloggens startsida

skeå

kom till skeå i fredags och hela helgen har jag varit med massor av fina människor. Har åkt karuseller, sett Magnus Uggla, Petter och haft det skoj,

Nu är jag hos hanna, väntar på malin sen drar vi ut nånstans och senare ikv åker vi gummibåt med några.
puss

veckan

 
Har inte bloggat på 2 veckor typ men det är ju sommarlov och då har jag ej tid för datorn.

Skolavslutningen var helt okej, på kvällen umgicks jag med några och hade riktigt kul.
Den 16e kom porre hit, hur bra som helst. Han skulle egentligen ha varit hos mig i fem dagar men han stannade lite längre. En vecka typ.
Vi myste, åkte till stockholm, åkte till grönan, och hade det trevligt helt enkelt.
Igår åkte han hem och efter attt ha sagt hejdå till honom kom Elias och Marcus till mig. Vi köpte pizza och såg filmen mama.
Idag har jag varit hos marcus med några, badade badtunna och så hade det trevligt och nu är jag hemma och skypar med pontus. 

Sommarjobbar till fredag sen åker jag iväg till skeå, hur glad som helst senare i juli åker jag iväg till alicante också.
pusss

Viksängschallenge

 
Började dagen med HK 10.40 och sen en lång lunchrast till 13.40. Viksängs Challenge började då, man skulle köra massa stafetter och så och våran klass var så bäst och vann.
Slutade vid typ halv tre, åkte hem och åt sedan körde pappa mig till mamma.

Nu har jag nyss färgat håret till det jag hade förut, riktigt glad för jag ville verkligen ha tillbaka hårfärgen, så jag är nöjd.
Imorgon börjar vi 10.30 vilket är också megabra, ska kolla på dansföreställningar och sen efter det ska vi typ se film med klassen eller nåt. 
nu ska jag nog duscha och sen sova, bye

6/6

Varit på stan med mamma ett tag idag på förmiddan gick hem sen och solade i några timmar. 
Åt sedan ute vid hamnen med mamma och Ingvar, lite pizza i de mysiga vädret och sen en promenad hem och nu sitter jag och snackar med älsklingen. 

hos marcus

Hej, just nu är jag hos marcus med lite härlig folk.
Vi har just badat och nu är vi inne i marcus stuga och värmer oss, snart ska vi ut och grilla på en liteb mysig ställe sen ska vi bara vara där och har det trevligt.
Ha en bra onsdag! puss

3 Juni

Varit i Stockholm idag, var först på spanska ambassaden med min kusin och sen gick vi på stan resten av dagen. Fick med mig hem en klänning, ett linne och en kjol. 
Tränade i nån timme då jag kom hem och nu sitter jag och väntar på att Pontus ska logga in på skype så att vi kan snacka en stund innan vi ska sova. vi har faktikst 18 månader idag hiohihi.$
Nu ska jag vara lite social, puss

helgen

Hej, i fredags var jag barnvakt då umgicks jag med Angelica och David hela dagen, sen sov dom här och i lördags vaknade vi och solade ett tag och hade vattenkrig och så. Sen har jag bara varit hemma hela helgen.

12 dagar kvar till skolavslutningen och jag kan inte mer än bara längta och 2veckor kvar tills pontus kommer, längtar ännu mer till det. Nu sitter jag och snackar med honom och lyssnar lite på musik.
pusss
 

RSS 2.0